Over Iris

De woorden energiek, warm en met mildheid confronterend typeren mij. Ik zie mijzelf als begeleider van jouw proces; jij weet het, jij kan het en jij doet het. Ik heb gemerkt dat mensen zich veilig voelen bij mij en dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn. Ik werk doelgericht en stem continu met jou af of we op de juiste koers zitten. 

Mijn passie? Mensen! Mijn missie? Jou te inspireren in een nieuwe benadering van authentiek (persoonlijk) leiderschap en  persoonlijke ontwikkeling, zodat jij actie kunt ondernemen om jouw gewenste doelen te behalen. Je weet al waar je heen wilt en ik help je  de volgende stap te nemen.

 Coachen is een werkwoord. Met alleen gesprekken kom je er niet. Hoe waardevol ook, het grootste effect bereik je tussen de coaching sessies door. Je gaat tussentijds ook zelf aan de slag met tools, oefeningen en inzichten. Je zult ervaren hoe fijn het is om je doelen te behalen!

Ik ben gecertificeerd #DISC, Five behaviors, Human Profiler (ICU) en TMA trainer & coach. Al meer dan 25 jaar help ik individuen om te groeien en help ik ondernemers om hun bedrijf op te bouwen via verschillende fasen tijdens crises en groei. 

Meer informatie over Iris vind je op haar Linkedin profiel.