Over Fenneke

Als je als individu, team of organisatie verder wilt groeien en een volgende stap wilt zetten in je ontwikkeling, dan is dat spannend. Het kost energie, tijd en moeite en gaat vaak gepaard met een zekere mate van (innerlijke) strijd en frictie. Dan is het belangrijk dat je iemand naast je weet waarbij het veilig en vertrouwd voelt. 

Mensen ervaren mij als betrouwbaar en integer. Ik ben open, eerlijk, betrokken en zonder oordeel en heb gemerkt dat die eigenschappen heel erg bijdragen aan het creëren van een setting waarin mensen zich open durven stellen voor zichzelf en hun uitdagingen daadwerkelijk aangaan.

Met mijn natuurlijke behoefte aan overzicht, structuur en het stellen van doelen draag ik daarnaast bij in het praktisch vormgeven van het ontwikkeltraject. We analyseren gezamenlijk het vraagstuk, formuleren een duidelijke ontwikkelrichting en door heldere reflectie inspireer en motiveer ik mensen om antwoorden te vinden en actie te ondernemen. Mijn jarenlange ervaring als coach, manager en projectleider helpen mij hierbij.

Waarom ik zo graag mensen begeleid? Groei is voor mij een essentieel onderdeel van ons bestaan. Alles in dit leven is een proces, er is geen eind, er is ook geen fout, er is telkens weer een begin waar we mee verder kunnen, moeten en mogen. Hoe mooi is het om een tijdje langszij te lopen, mee te maken hoe anderen groeien en te weten dat je daar een bijdrage aan hebt kunnen leveren? Daar groei ik zelf van.


Meer informatie over Fenneke vind je op haar Linkedin profiel.