Netwerkbijeenkomst 22 september 2016

 

De FIRENS NETWERKBIJEENKOMST van 22 september 2016 staat in het teken van learning by doing!  We gaan namelijk ‘schapen drijven’.

De workshop schapendrijven bestaat uit diverse onderdelen. Al vanaf het begin gaan we zelf aan de slag en zijn we actief betrokken. Naast een indrukwekkende demonstratie, gaan we zélf de uitdaging aan om een kudde schapen op diverse wijzen aan te sturen in de teamopdrachten. Waarom gaat bij de ene groep de kudde 'zomaar' het hok in en waarom vliegen de schapen alle kanten op bij de volgende groep? Tijdens de workshop schapen drijven wordt vol passie en met oog voor vakmanschap, helder en duidelijk uitgelegd hoe dit in z'n werk gaat. We sluiten de workshop af met een spectaculair finalespel. Hierna zullen we op dezelfde locatie genieten van een heerlijk barbecue.

De workshop wordt gegeven door Ellen van der Zweep.  Ellen heeft een aantal malen de titel Beste Vrouwelijke Handler van Nederland veroverd en is in 2013 tevens Nederlands Kampioen geworden. Ellen staat garant voor Passie en Professionaliteit. De workshop vindt plaats in Heteren (vlakbij Elst - aan de A50)

We hebben deze bijeenkomst geboekt voor minimaal 20 deelneemsters. Schrijf je in voor 1 juli 2016 in en ontvangt 10% korting!
(€ 55,00 ex BTW in plaats van € 60,00 ex BTW). Wil je erbij zijn? Stuur dan een berichtje naar info@firens.nl. We zullen je inschrijving dan bevestigen.


Het FIRENS Netwerk staat voor FUNSPIRATIE. We richten ons op learning by doing, actief samenzijn, plezier en delen! Het Netwerk is open voor energieke, ondernemende, vrouwelijke HR professionals en managers. We nodigen je van harte uit een introducée mee te nemen.