Netwerk voor vrouwelijke HR professionals

"Succes zit in ieder van ons"

Het FIRENS Netwerk staat voor FUNSPIRATIE. We richten ons op learning by doing, actief samenzijn, plezier en delen! Het netwerk is een platform voor vrouwelijke HR-professionals en managers met leden uit het gehele land. Jaarlijks wordt een aantal bijeenkomsten georganiseerd. De thema’s zijn altijd actueel en gericht op de toekomst. Door het organiseren van lezingen en workshops, verzorgd door gerenommeerde experts, draagt het netwerk bij aan de vertaling van maatschappelijke en vakinhoudelijke trends en ontwikkelingen naar praktisch toepasbare inzichten, ideeën en instrumenten in de werk-omgeving. Daarnaast is er bij iedere bijeenkomst ruim de tijd en gelegenheid om elkaar te ontmoeten, informeel met elkaar van gedachten te wisselen en gebruik te maken van elkaars contacten. Ook biedt het netwerk een open podium om iets te delen of een vraag te stellen. Lid zijn van het FIRENS Netwerk brengt kennis, energie en plezier in je professionele ontwikkeling. De bijeenkomsten vinden altijd plaats in Elst of omgeving vanaf 17.00 uur en zijn voorzien van een buffet of diner.

Aanmelden is heel eenvoudig. Stuur een email naar info@firens.nl of laat een bericht achter middels ons contactformulier. We plaatsen je op onze mailinglijst en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst.

NIEUW!! In 2017 organiseren wij 3 masterclasses en een workshop. Deze staan open voor (HR) managers, professionals en ondernemers. Kijk hier voor meer informatie.