DISC TRAINING SCHAPENDRIJVEN | HONDENSPIEGELEN

In samenwerking met onze partner Llanferian Bordercollies hebben wij een fantastisch trainingsprogramma samengesteld op basis van het DISC-model. Dit model kan heel goed worden ingezet ter ondersteuning bij coaching, training en teambuilding op alle niveaus van een organisatie De DISC geeft inzicht in persoonlijkheid en communicatiestijlen. Uitgangspunt hierbij is dat niemand iets hoeft af te leren, maar dat juist tips en tools worden aangereikt om het gedragsrepertoire uit te breiden en te verstevigen!

​DISC levert, in combinatie met de ludieke teambuilding en leiderschapsworkshop schapendrijven of hondenspiegelen, een schat aan informatie op die vertaald wordt naar het ontwikkelen van gedrag en communicatie.
 
We bespreken het DISC-model en de van te voren ingeleverde testen om jullie voor te bereiden op de workshop schapendrijven. Bij de workshop schapendrijven zal duidelijk worden hoe DISC in de praktijk wordt gebracht. Jullie gaan zelf aan de slag en als team voer je diverse opdrachten uit. Deze activiteit geeft veel informatie en feedback over jullie samenwerking en ieders aandeel hierin. Tevens worden er mooie metaforen gelegd rondom de thema’s teambuilding, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en gedrag.
 
Uiteraard vindt er na de workshop schapendrijven of hondenspiegelen een evaluatie plaats, zodat het team ook handvatten meekrijgt om verder op voort te borduren.

Meer informatie over het programma en de kosten vind je hier