Masterclasses 'VERANDER MUREN IN DEUREN'

FIRENS organiseert in 2017 drie inspirerende Masterclasses van gerenommeerde sprekers én een Workshop om jezelf, je onderneming en je medewerkers in beweging te brengen en deuren te openen. Kom leren en netwerken in een sfeervolle omgeving! 

WAAROM? De komende 5 jaar verandert er meer dan de afgelopen 30 jaar. Digitalisering, de snelheid van innovaties, een veranderende arbeidsmarkt en de ‘demanding’ klant, maken dat wendbaarheid voor individu en organisatie een belangrijk thema is. Organisaties waar medewerkers zichzelf kunnen zijn, met al hun inzet, fouten en creativiteit, zijn veel wendbaarder. Medewerkers voelen zich op hun plek en er is energie, betrokkenheid en bevlogenheid! Het levert organisaties op met de meeste klantgerichtheid, de meeste oprechte aandacht, de meeste productiviteit en de meeste omzet.

HOE? Vanuit de gedachte dat echte verandering naar wendbaarheid start door zelf in beweging te komen en actief je persoonlijk leiderschap, vakmanschap, vitaliteit en verandervermogen vergroot, biedt FIRENS aan haar netwerk drie Masterclasses en een Workshop aan die heel interactief van opzet zijn. De bijeenkomsten vinden plaats van 17.00 tot 20.00 uur in Elst en zijn inspirerend, fun, heel toegankelijk en direct praktisch toepasbaar. Je kunt je per Masterclass of voor de hele serie inschrijven.

VOOR WIE?  Ben je ondernemer, manager, HR-professional, (verander)coach of trainer? De Masterclasses zijn leerzaam en inspirerend voor iedereen! 

LEARN & EAT! Van leren krijg je honger! Naast voeding voor de geest zal tijdens alle bijeenkomsten gezorgd worden voor de inwendige mens.
 

Masterclass 1

Op 15 maart starten we met een Jump Movement onder leiding van Ineke Hurkmans (founder en owner van Jump Movement). Jump movement is een eenvoudige en laagdrempelige gespreksmethode die mensen in beweging brengt in de richting van hun eigen of collectieve ambitie. Je kunt denken aan beweging in de context van je persoonlijke leven én in de context van je organisatie of onderneming.

Na de Jump Movement heb je je doel helder en beslis je wat je gaat doen en wat je niet gaat doen! Daarnaast heb je inzicht in het model zodat je kunt bepalen of je de Jump Movement wilt inzetten in je eigen organisatie. Eén ding is dan zeker: je geeft daarmee de interne vitaliteit een enorme boost!

Wanneer?

Datum:                 Woensdag 15 maart 2017 
Tijdstip:                Van 17.00 uur tot 20.00 uur
Locatie:                Herenboerderij De Hucht, Stationsstraat 24 in Elst

Kosten
€ 95,00 ex BTW


 

Masterclass 2

Op 15 juni neemt Eimert Vermeulen ons op zijn energieke, humorvolle wijze mee in zijn Machtsklas. Eimert Vermeulen is acteur en regisseur in de Corporate World en gespecialiseerd in de menselijke kant van verandering. Hoe hou je regie over jezelf en over anderen? Wat betekent verandering voor je mentale veerkracht en hoe beïnvloed je die? 

Er zijn 9 manieren waarop een mens iets van een ander mens gedaan kan krijgen. Als je ze alle 9 kent, kunt en herkent, ligt de wereld aan je voeten. Je kan gedrag gaan kiezen in plaats van gedrag opgelegd te krijgen door de context. De vragen die onder andere in deze Masterclass aan bod komen zijn: Hoe verleid jij en hoe word je verleid? Zet jij de wereld naar je hand of laat je de wereld jou naar zijn hand zetten? Hoe autonoom ben je?

De Omgekeerde Machtsklas behandelt hoe te handelen als één van de 9 manieren tegen jou wordt gebruikt. Na deze Masterclass heb je inzicht in je persoonlijk leiderschap om krachtig te sturen op je omgeving.

Wanneer?

Datum:                 Donderdag 15 juni 2017 
Tijdstip:                Van 17.00 uur tot 20.00 uur
Locatie:                Herenboerderij De Hucht, Stationstraat 24 in Elst

Kosten
€ 95,00 ex BTW


Masterclass 3 

Op 21 september geeft André Heuvelman, onder andere solo trompettist bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest, zijn Masterclass Kwetsbaarheid & Kracht. André Heuvelman verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Zijn trompet is daarbij slechts het middel. Zijn boodschap is eenvoudig: “Op welke kwaliteit van jezelf kun je altijd vertrouwen, wat is jouw trompet?”

André gaat in zijn Masterclass graag met je in gesprek over verbinding, veerkracht, passie en doorzettingsvermogen als sleutelwoorden om te ontroeren, te verbinden en te inspireren. Uiteraard bezorgt hij je ook kippenvel door zijn prachtige spel!

Wanneer?

Datum:                 Donderdag 21 september 2017 
Tijdstip:                Van 17.00 uur tot 20.00 uur
Locatie:                Herenboerderij De Hucht, Stationstraat 24 in Elst

Kosten
€ 95,00 ex BTW


Workshop

Op 15 november verzorgen wij de workshop DISC: vanuit je wendbare zelf naar een wendbare organisatie. DISC geeft inzicht in persoonlijkheid en communicatiestijlen. Uitgangspunt hierbij is dat niemand iets hoeft af te leren, maar dat juist tips en tools worden aangereikt om het gedragsrepertoire uit te breiden en te verstevigen, oftewel: versterking van je persoonlijk leiderschap! Aan de hand van een vooraf gemaakt assessment gaan we praktisch aan de slag met het vergroten van je wendbaarheid. 

Wanneer?

Datum:                 Woensdag 15 november 2017 
Tijdstip:                Van 17.00 uur tot 20.00 uur
Locatie:                Herenboerderij De Hucht, Stationstraat 24 in Elst

Kosten
€ 175,00 ex BTW. Dit is inclusief het assessment (ter waarde van € 97,50) dat je vóóraf online maakt, én een uitgebreide persoonlijke rapportage.

 

verander muren in deuren