FIRENS Support

Vanuit de innerlijke drijfveer om daadwerkelijk iets voor anderen te betekenen heeft FIRENS de stichting FIRENS Support opgericht. Het is onze overtuiging dat kennis delen leidt tot vermenigvuldigen. En wat kan je dan beter doen dan je kennis in te zetten voor startende onderneemsters. Geheel zonder commercieel belang, zetten 8 supporters hun expertise ter beschikking aan deelneemsters van FIRENS SUPPORT. Lees hier meer over onze stichting, onze supporters en het traject!

Wat deelneemsters over FIRENS Support zeggen  

"Ik had het plan om voor mezelf te beginnen, maar tegelijk twijfelde ik of ik dat wel zou kunnen. Wat fijn dat er dan zoiets bestaat als FIRENS Support. Het was erg prettig om een coach als Fenneke te hebben. Iemand die je zonder schroom allerlei vragen mag stellen. Van heel praktische zaken, zoals “hoe moet ik mijn administratie bijhouden”, tot complexere vragen als “hoe kan ik mijzelf verkopen op een manier die bij mij past”. Na een aantal gesprekken voel ik mij nu zeker genoeg om zelf verder te gaan. Ik vind het geweldig dat mensen als Fenneke en Iris hun kennis en praktijkervaringen belangeloos willen delen met startende ondernemers die zich op een nog onbekend pad gaan begeven. Mooi initiatief." 
Jeanine Jentink

"Ik heb het traject in zeer positief ervaren. Ik was erg blij om via SFS ondersteuning te krijgen bij mijn zoektocht naar een baan. Carine van Son wil ik in het bijzonder bedanken voor haar inzet, een betere coach kon ik mij niet wensen."
Ingrid Folmer